Zakelijke incasso

Incasso door advocaten

Advocaten hebben expertise en kunde. Een advocaat heeft veel meer middelen tot zijn beschikking dan een deurwaarder of incassobureau. Een advocaat staat bovendien onder toezicht van de Orde van Advocaten. Het resultaat: Effectieve en eerlijke incasso.

Razendsnel maatwerk

Wij combineren snelheid met maatwerk. Dat is uniek in onze branche. Wij vormen allereerst razendsnel een beeld van uw zaak. Op grond van dat beeld komen wij razendsnel in actie. Dat doen wij even snel als een regulier incassobureau.

No cure - No pay

Ons uitgangspunt: de debiteur betaalt voor uw kosten. Wij verhalen vrijwel altijd alle kosten op uw debiteur, zodat u 100% van uw vordering daadwerkelijk betaald krijgt. Wij noemen dit No Win - No Fee incasso.


Wacht dus niet en laat uw vordering incasseren door ervaren advocaten. Wacht niet langer en bezoek onze speciale website.

De voordelen
Advocaten kunnen meer

Een advocaat mag en kan alles wat u in een incassozaak nodig heeft, zoals beslag laten leggen, een vonnis laten executeren en procederen voor elke rechtbank.

Incassobureaus, deurwaarders en verzekeringen mogen dat niet. Zij moeten soms een zaak alsnog overdragen aan een advocaat. Daar zit u toch niet op te wachten, u wilt one stop shopping!

mr. Jeroen S.K. Joustra

advocaat

Description of the profile here. Use it to showcase how truly awesome the people working in your team are.

0252 225253 0252 225253

mr. Peter W.M. Steenbergen

advocaat

Description of the profile here. Use it to showcase how truly awesome the people working in your team are.

0252 225253 0252 225253

 

Search