Huurrecht, vastgoed en huurgeschillen

Onze advocaten hebben gedegen en actuele kennis van huurrecht, huurovereenkomsten en vastgoedrecht. Als u een advocaat in een huurgeschil zoekt, dan staan onze advocaten u graag bij met verzoekschriften, dagvaardinegne of een het voeren van een kort geding.

Ook het opstellen van contracten en huurovereenkomsten behoort tot onze expertise.

Advocaat huurrecht

Onze advocaten staan cliënten bij in huurgeschillen, conflicten over bouw en onderhoud. Ook hebben wij juridische specialisten die huurovereenkomsten voor u kunnne beoordelen of u kunnen bijstaan met onderhandelingen over huur en verhuur.


Huurgeschil
Wij kennen de wet en het recht over de huur en verhuur van kantoorruimte, bedrijfsruimte en commercieel vastgoed. Daarbij benaderen wij huurzaken en vastgoedrecht altijd vanuit de van ons bekende pragmatische invalshoek. Gelijk hebben of gelijk krijgen wanneer u gedagvaard bent is een vraag die altijd moet worden afgemeten aan de kosten. Want het gaat naast wet en rocht ook over geld. Uw geld.

Wij werken samen met een groot netwerk van experts op het gebied van taxatie en waardering van huurobjecten en bedrijfspanden. Op deze manier kunnen wij onze kennis en ons netwerk snel en doelmatig inzetten in uw belang!

Wij staan u bij in:

 • huur
 • verhuur
 • rechtszaak over huur
 • een huurgeschil
 • onderhoud
 • commercieel vastgoed
 • ontruimingen
 • kort geding
 • huurcontracten
 • huurvoorwaarden
 • 230a huur
 • huur en verhuur winkelruimte
 • huur en verhuur bedrijfsruimte
 • ontruiming
 • onderhoud

SECTOREN EN EXPERTISES

ONDERSTEUNING WAAR U WIJZER VAN WORDT

Steenbergen Advocaten creëert waarde. Waarde door verder vooruit te kijken. Waarde door conflicten op te lossen en impasses te doorbreken. Waarde door procedures doelgericht te voeren of juist te voorkomen.

ONDERNEMERS & BEDRIJFSLEVEN

Wij staan regelmatig ondernemers bij in allerlei zaken die met de dagelijkse praktijk van het drijven van een onderneming te maken hebben. Wij adviseren en procederen met name over contracten, huur & verhuur, koopovereenkomsten en de aankoop en exploitatie van agrarische en bouwgrond. Wij adviseren bij het opstellen van contracten en stellen overeenkomsten en algemene voorwaarden op.

AGRI & FOOD

Van veredeling en selectie tot snijbloem, potplant, tomaat of aardappel. Van bouwplan tot productiekas. Van oogst in het buitenland of vis in de zee tot de verwerkende industrie, groothandel, restaurant of winkel. Van kruidenmengsel tot vleesproduct. Van grondstof tot drogisterijproduct of medicijn.

MECHANISATIE & INDUSTRIE

Vrijwel alles, tenzij het nog puur natuur is, wordt tegenwoordig industrieel geproduceerd.
Dat geldt in feite ook voor de agri, food en farma sector. Van vraag van een klant of probleem in het bedrijf tot nieuwe oppotmachine, landbouwspuit, plantenhoes, bedrukte bollendoos of veilingkar.
Van nieuwe milieuwetgeving tot nieuw verfproduct, gepasteuriseerde melk of electrische auto.

TRANSPORT & LOGISTIEK

Steekwoorden zijn warehousing, op- en overslag, distributie, packaging and handling, expeditie, transport over de weg, door de lucht, per schip of trein, al dan niet geconditioneerd, pakketdiensten, verhuur van containers, transportmiddelen, machines en kranen, recycling, afvalverwerking, personenvervoer, importeurs en dealers, brancheorganisaties, schadeherstel, lease, verhuur en verkoop, inkoop onderdelen, wagenparkbeheer.

ART, DESIGN, MEDIA & SPORT

Wij hebben van oudsher ook grote interesse voor de creatieve sector, zowel voor de kunstenaars en makers van kunstzinnige werken, als voor de producenten en exploitanten van auteursrechtelijke werken en rechten van intellectuele eigendom. Onze advocaten hebben deels zelf een achtergrond in de multimedia en reclamebranche. Wij weten dus waarover wij adviseren.

ZAKELIJKE INCASSO

Een advocaat mag en kan alles wat u in een incassozaak nodig heeft, zoals beslag laten leggen, een vonnis laten executeren en procederen voor elke rechtbank. Incassobureaus, deurwaarders en verzekeringen mogen dat niet. Zij moeten soms een zaak alsnog overdragen aan een advocaat. Daar zit u toch niet op te wachten, u wilt one stop shopping!

Search